El Vila-real fa els deures a Salzburg (0-2)

Els groguets deixen molt encarrilada l'eliminatòria de setzens de final de l'Europa League.

Gerard Moreno, determinant en els dos gols, celebra el segon amb Fer Niño
Gerard Moreno, determinant en els dos gols, celebra el segon amb Fer Niño / Lukas Barth-Tuttas (Efe)
18 de febrer 2021 - 23:08

A la terra de Mozart, Paco Alcàcer i Fer Niño han fet sonar l'orquestra dirigida per Unai Emery. Ha sigut un adagio per part dels groguets, però amb un resultat que deixa l'eliminatòria molt favorable i quasi sentenciada. El pròxim 25 de febrer a l'estadi de La Ceràmica, el Vila-real haurà de fer bo el 0 a 2 aconseguit a Salzburg per a continuar en l'Europa League.

Fins al minut 27 el partit no ha tingut història, amb dos equips sense intensitat, sense jugades de perill. En aquest minut ha arribat el penal sobre Parejo en la frontal de l'àrea, però el llançament de Paco Alcàcer ha sigut tan insuls com el partit. Oportunitat desaprofitada que ha servit, almenys, per a fer despertar els dos equips. Al minut 40 Parejo i Alcàcer, ara sí, han encertat. Una falta treta per Parejo era mal rematada per Gerard Moreno i el de Torrent, sempre amb la canya preparada, pescava el primer amb una cabotada. Un premi majúscul per anar-se'n als vestidors.

La segona part ha tingut un altre ritme. El Salzburg s'ha fet avant buscant l'empat, però sense fer perillar la porteria defesa per Rulli. Emery ha buscat canvis i els ha aconseguit. Pedraza i Niño entraven al partit per Roi Gómez i Alcàcer i les dues noves incorporacions han sigut protagonistes en el segon gol groguet. Entre Pedraza, Trigueros i Gerard Moreno han fabricat la jugada que Niño ha rematat amb el cap per a fer el 0 a 2. Era el minut 70, els deures estaven fets i el Salzburg completament rendit.