El Villareal inicia la pretemporada guanyant 3-0

El Villareal ha derrotat 3-0 el West Bromwich Albion, un equip de la segona divisió anglesa, en el primer partit de la pretemporada.

El Villarreal guanya el West Bromwich
El Villarreal guanya el West Bromwich / Villarreal CF

Javi Calleja volia que l'equip demostrara la capacitat per a fer gol i oblidar així els fantasmes de la passada competició lliguera. Ho ha aconseguit en aquest primer partit de pretemporada a la Nucia. És cert que amb un equip de segona divisió anglesa que està a anys llum del submarí groc. Però calia fer la faena i rematar-la amb èxit. I els groguets han complit. Un gol de Gerard Moreno al minut 11 ha servit per a obrir el marcador. Al 47, en els minuts de descompte de la primer part ha arribat el segon. Un penal que ha transformat Trigueros. I el tercer a huit minuts de final del partit. Autor, Bacca.

Dos submarins grocs. Un per a cada part

Calleja ha posat dos equips diferents, un en cada part. Volia veure jugar tota la plantilla, sobretot el nous fitxatges. Raúl Albiol, procedent del Nàpols, era un dels més esperats. Albert Moreno, del Liverpool, una de les grans esperances perquè el Villareal torne a ser aquesta temporada l'equip que s'espera que ha de ser. I Rubén Peña, que arriba des de l'Eibar. Els jugadors han oferit una bona imatge i han posat ganes, tot i que la diferència entre els dos equips era tan evident que l'espectacle només l'ha posat el Villareal.

Bon toc i domini de baló, les receptes de sempre

Amb el joc de sempre, bon toc i domini del baló, el submarí groc ha enllaçat jugades de mèrit. Els anglesos –que tenien un bon grup d'aficionats donant-los suport–  s'han dedicat a llançar balons llargs i a esperar alguna errada del rival. Voler i no poder. Aquest ha sigut el resultat final.

Albert Moreno s'ha retirat per molèsties als pocs minuts d'entrar al camp

L'únic esglai del partit per als de Javi Calleja ha sigut la retirada d'Albert Moreno en la segona part, als pocs minuts d'haver entrat al camp. Unes molèsties que sembla que no presenten cap gravetat. Ni jugador ni míster han volgut arriscar. El partit no ho requeria.

A la fi, el Villareal es presenta amb ganes d'agradar i que aquesta pretemporada –amb bon inici–  servisca per a fer un bon paper quan el baló comence a rodar de veritat.