• El Villarreal B s'imposa al líder i fa un favor al Castelló

  Esports Futbol | 05/01/2020 22:45
  Olegari Gonzalo

  El Castelló continua segon en la classificació / Twitter: @CD_Castellon

  El Villarreal B ha guanyat 2-0 el Sabadell i el Castelló ha perdut 1-0 amb el Lleida. La derrota del Sabadell, el líder, permet que el Castelló, segon en la classificació, continue a només un punt dels catalans. Els d'Óscar Cano han perdut 1-0 amb el Lleida.  El "regal" dels groguets impedeix al Sabadell augmentar la distància amb el Castelló, que té 34 punts, només un per darrere.
           
  El Villarreal necessitava aquests punts per a intentar tornar com més prompte millor als llocs de dalt. De moment, ha aconseguit començar bé l'any, tot i que els gols no han arribat fins al final.

  Al minut 80 el primer, obra d'Àlex Millán, i al 86 el segon, marcat per Edu Espiau. Els de Miguel Álvarez són huitens amb 29 punts, però d'aquesta posició a la primera només n'hi ha sis de diferència. És a dir, que un fum d'equips es troben en la lluita per l'ascens, a la manera dels ciclistes amb bona tècnica i condició física, però que no acaben de decidir-se a realitzar una escapada espectacular. També és cert que ací encara falta molt per a la meta.

  L'Hèrcules no ix de la zona de descens i l'Oriola continua cuer

  Una cosa semblant, però en circumstàncies més dramàtiques, apareix en la part baixa de la taula. L'Hèrcules ha empatat a 2 amb l'Ejea i continua negant una victòria a l'afició del Rico Pérez. Quan anava guanyant 2-1, els aragonesos han empatat al minut 63.

  En el cas de l'Oriola, la valent i esforçada remuntada protagonitzada contra el Nàstic, no li serveix per a abandonar la posició de cuer. Un 2-2 que, en tot cas, té molt de mèrit.
           
  L'Atlètic Llevant ha guanyat 2-0 el Prat i el Mestalla ha perdut per 1-0 contra el Cornellà. Els granotes ocupen el tretzé lloc, una posició per davant del Mestalla i amb tres punts per damunt. La Nucia ha perdut per 2-1 amb el CD Ebre, però continua en la zona mitjana de la taula, un fet destacable per a un equip que ha pujar de categoria aquesta temporada.