El Villarreal cau a Son Moix

El VAR penalitza el submarí, que encaixa tres gols, dos de penal.

La sanció a Asenjo que serveix el segon gol al Mallorca

El VAR ha tornat a marcar el destí del Villarreal en contra seua. Si diumenge passat no assenyalava unes mans de Yuri dins de l'àrea en el partit contra l'Athletic Club, en aquesta ocasió decidia que l'entrada d'Iborra en un l'atac de Kubo al minut 11 era penal. Una pena màxima que Lago Junior transformava en gol. Al minut 21 arribaria el segon, del mateix estil. En aquesta ocasió, Asenjo s'emportava una groga en frenar l'avanç de Dani Rodríguez davant de la porteria i ell mateix s'encarregava de convertir el penal en el 2-0. Un marcador que pesava en els de Calleja, que reaccionaven amb un primer tir a porta en el minut 25. Ja en el 35, Cazorla no aconseguia encertar el xut i, poc després, es produirien les millors oportunitats groguetes. Un tir d'Anguissa interceptat per Manolo Reina i un altre de Mario Gaspar en el 45 que Lumor, en la defensa, aconseguia rebutjar fent el paper de Reina.

Ja en la represa, el submarí mantenia l'energia i, als dos minuts, el col·legiat xiulava penal de Sastre sobre Gerard Moreno que Cazorla transformava en el gol de l’esperança. Una il·lusió que durava poc. Un míssil de Kubo amb l'esquerra anava més enllà de les mans d'Asenjo. Els vermellons aconseguien, per primera vegada aquesta temporada, fer tres gols en un partit.

El submarí pagava així la feblesa de la primera part i ho engegava a rodar l'oportunitat d'atracar al port europeu. Un Villarreal tan deslluït com Son Moix, on poc més de 8.000 espectadors presenciaven com el Mallorca tornava a aconseguir punts a casa i fugia de la zona de descens. Per al Villarreal, ja són tres jornades sense guanyar, i se li resisteix aconseguir la victòria número 300 en Primera.