Niño debuta en lliga i dona la victòria al Villarreal

Els groguets han guanyat 1-2 l'Alabés en un partit en què han hagut de patir.

El Villarreal celebra la victòria a Mendizorroza
El Villarreal celebra la victòria a Mendizorroza / Efe

El Villarreal continua fent camí cap a posicions europees, ara empatat en la classificació amb l'Atletic de Bilbao, després d'haver guanyat 1-2 l'Alabés. El segon gol groguet, el de la victòria, ha arribat al minut 80. L'ha marcat Fernando Niño, que hui debutava en Lliga després d'haver-lo fet l'altre dia en Copa.

Té 19 anys i prové de les divisions inferiors de l'equip. Ha sigut competir en lliga i marcar un gol que val el seu pes en or per als de Javi Calleja. A més ho ha fet 119 segons després d'haver substituït Carlos Baca. Tota una gesta.

El partit ha sigut molt dur, dels que costa guanyar. El primer a avançar-se ha sigut el Villarreal amb un gol de Carlos Baca al minut 10. La primera part ha resultat relativament tranquil·la per als de Calleja. Però tothom a Mendizorroza sap que l'Alabés és un equip de segones parts, quan sol fer la majoria dels gols.

Sergio Asenjo ha fet dues aturades espectaculars

Així ha sigut. Després de moltes oportunitats d'ambdós equips ha arribat el gol local, al minut 80. Abans, Sergio Asenjo havia fet dues aturades espectaculars que havien impedit l'empat dels bascos. També Samu havia tingut una molt bona opció de marcar el segon, però Fernando Pacheco, guardameta local, ho ha evitat traent una mà salvadora. Així les coses, el que no ha perdonat ha sigut Joselu. Amb l'empat al marcador qualsevol podia guanyar. Aleshores ha aparegut la força de la joventut. El gol de Fernando Niño.

Les pitjors notícies per al Villarreal la groga de Quintillá, que li impedirà jugar amb l'Osasuna i la lesió en la primera part d'Alberto Moreno, una més de les que ha tingut el jugador en els últims temps. Sembla que es tracta d'una lesió muscular, però caldrà esperar a veure què diuen els metges.