Els equips valencians remunten en el debut en la Primera Iberdrola

El València i el Llevant han aconseguit el mateix resultat (1-2) en les visites a Huelva i Logronyo, respectivament.

El Llevant i el València han aconseguit guanyar, amb idèntic resultat (1-2), en la primera jornada de la Lliga Iberdrola. Els equips valencians se situen així en les primeres posicions de la classificació, només superats per l'Atlètic de Madrid i l'Atlètic de Bilbao.

Les granota van aconseguir dissabte, en el partit que obria la temporada, emportar-se el triomf contra el Logronyo a Las Gaunas, després de remuntar el partit en la segona meitat amb gols d'Irene Guerrero i Esther. Les locals es van avançar en el marcador amb una jugada de fortuna finalitzada per Olga García, que va rebotar en una jugadora blaugrana abans d'entrar a la porteria.

El Llevant va eixir convençut a fer l'empat en la segona meitat i l'encarregada de posar les taules en el marcador va ser Irene Guerrero amb un remat de cap després d'una falta lateral en el minut 54 i només quatre minuts després Esther va posar l'1-2 per al conjunt de María Pry.

Per la seua banda, el València també es refeu en el seu debut en la Lliga contra l'Sporting Huelva en un partit disputat aquest diumenge. Abans del descans, el conjunt local s'ha avançat amb un gol de Dany Helena, però en la segona part, l'equip dirigit per José Bargues li ha pegat la volta.

Un gran gol de Bea Beltrán des de fora de l'àrea i amb un penal convertit per Carla Bautista en els últims minuts han fet que els tres punts viatgen a València.