Festival de gols i triomf del Villarreal per a tancar la pretemporada (3-4)

En la segona part, embogida, els aficionats de San Marino han vist 5 gols

L'últim onze groguet abans de començar la Lliga.
L'últim onze groguet abans de començar la Lliga. / Villarreal CF

Partit per a traure conclusions tàctiques també per a l’espectacle, perquè els aficionats del Villarreal han degustat un triomf tan boig com ara divertit, amb 7 gols: 5 en la segona part. La parròquia grogueta pot estar tranquil·la, perquè el seu equip ha mantingut una línia regular i ascendent en tota la pretemporada, amb 6 victòries i només una derrota, i amb jugadors que han demostrat implicació i estar a punt per a començar la Lliga dissabte vinent a La Ceràmica contra el Granada. Asenjo en la porta, Pau i Albiol en la defensa, Cazorla al mig del camp i Bacca i Gerard Moreno en la davantera conformen la columna vertebral de l’equip i semblen tindre la titularitat assegurada. Si a això afegim que Samu Chukwueze i Moi Gómez se sumen a la festa golejadora sense cap tipus de complex, l’espectacle sembla assegurat. Només resta que Alberto Moreno, fitxat del Liverpool, supere les molèsties que arrossega als isquiotibials de les dues cames, i que es confirme l’arribada del davanter Ontiveros per a arredonir la plantilla.

Aquest dissabte, a San Marino, en la primera arribada dels de Calleja, han anotat el primer gol. Ekambi ha fet una centrada-xut des de l'esquerra que Moi Gómez ha caçat al vol i ha desviat el baló descol·locant el porter italià. Era el minut 5.

El partit ha sigut sempre viu i intens, i així Palacio ha empatat poc després amb un tir creuat que Asenjo no ha pogut aturar després de tocar el pal.

S’ha arribat al descans amb empat a un, però el Villarreal ja es posicionava en el final del primer acte com l’equip més convençut d’anar a pel partit. Gerard Moreno i Ekambi han pogut marcar abans del descans.

En la segona part, el Bolonya ha estavellat un baló al pal i, pocs minuts després, Santi Cazorla ha tornat a demostrar la seua classe anotant de falta directa. A partir d’ací, el Villarreal ha estat imparable i ha marcat un gol més. Samu Chukwueze l’ha fet des de lluny per culminar una jugada personal.

Els italians, amb l’honor tocat, han reaccionat i han fet el 2 a 3 per obra de Santander, en no poder aturar, per poc, el baló ben situat pel jugador del Bolonya. Tomyiasu ha empatat de cap, però poc els ha durat l’alegria als transalpins, perquè Gerard Moreno, per tot l’escaire, ha deixat en el marcador el 3 a 4 definitiu.

Amb esta victòria, el Villarreal tanca la pretemporada amb 6 victòries –Bromwich, Llevant, Colònia, La Nucia, Augsburg i Bolonya– i només una derrota, el Schalke 04.