Golejada del Villarreal en l'inici de l'estada a Àustria (2-6)

Els groguets aconsegueixen la tercera victòria de la pretemporada en imposar-se a l'Augsburg.

Els jugadors groguets celebren un gol
Els jugadors groguets celebren un gol / Villarreal CF

El Villarreal continua mostrant una gran imatge aquesta pretemporada i, fins al moment, compta els seus partits per victòries. A més, deixa molt bones sensacions. Al Silberstadt Arena de la ciutat austríaca de Schwaz, els de Javi Calleja s'han mostrat molt superiors i han derrotat l'Augsburg per 2-6. Els autors de la golejada han sigut Raba (2), Iborra, Alberto Moreno, Bacca i Fernando Niño.

Els groguets han dominat la totalitat de l'encontre, sobretot els primers 30 minuts, durant els quals la concentració en defensa ha sigut màxima i la circulació de baló ràpida ha fet molt de mal al conjunt alemany. El perill ha arribat principalment des de la banda esquerra, amb la qualitat de Cazorla i Moi Gómez assistint Raba i Iborra en els tres primers gols. El primer l'ha fet Raba de cap, després d'una passada de Cazorla. El segon l'ha marcat Iborra assistit per Moi Gómez i el tercer també l'ha servit el de Rojals perquè Raba anotara el seu doblet.

Els alemanys han aconseguit reduir distàncies amb un gran gol de Phillip Max, però, en la segona meitat, el Villarreal ha continuat ampliant l'avantatge amb un gol d'Alberto Moreno després d'una gran jugada conjunta i un altre de Carlos Bacca, que ha marcat en els tres partits que ha disputat el submarí durant la pretemporada. El sisé gol l'ha marcat el jugador del planter, Fernando Niño, en aprofitar una errada del porter Fabian Giefer. El definitiu 2-6 ha arribat després d'un penal de Funes Mori a Malone, que el mateix jugador ha transformat.

La curiositat del partit ha sigut que durant els primers 45 minuts s'ha jugat amb el baló de la lliga espanyola i els segons, amb el de la Bundesliga. Un altre apunt, només Mario ha disputat la totalitat de l'encontre. El pròxim compromís dels de Javi Calleja serà aquest diumenge, a Kufstein, davant el Colònia, a les 18:15 hores, corresponent a la Hero Cup.