• Jesús Muñoz, el revulsiu per a traure l'Hèrcules de la crisi

  Esports Futbol | 23/09/2019 21:26
  À Punt Esports
  Carles Figuerola

  El nou tècnic confia en la plantilla per a eixir del descens.

  L'Hèrcules travessa una situació poc freqüent, en zona de descens i amb només un punt. Jesús Muñoz és el nou tècnic, l'elegit per a  capgirar la situació. Ha exercit com a segon entrenador a les ordes de Paco Jémez en el Rayo i el Granada, i s'estrena com a primer amb el conjunt herculà.

  Jesús Muñoz ha dirigit l'entrenament al Rico Pérez amb un equip compungit després de la derrota contra l'Oriola, la quarta en cinc jornades i la tercera a casa.

  El tècnic manxec de 43 anys, nascut a Mota del Cuervo, està convençut que pot revertir la situació perquè assegura que hi ha una bona plantilla. És conscient que l'equip passa per una dinàmica negativa i el seu treball ha de consistir en canviar la línia que porta el conjunt herculà. La recepta és a base de treball, de competir. Jesús Sánchez ha vist que la plantilla ha mostrat molt bona disposició. Ara, el primer objectiu és traure els tres punts en el pròxim partit que disputen en casa del Llagostera. 

  Segon de Paco Jémez

  Jesús Sánchez ha treballat durant molts anys amb l'actual entrenador del Rayo Vallecano, Paco Jémez. Va estar en l'equip madrileny i amb el mateix tècnic en el Granada. Amb Jémez comparteix el gust pels equips aguerrits. Ha exercit de segon també en l'Almeria. L'Hèrcules suposa la seua estrena com a primer entrenador. Afirma que està totalment capacitat perquè porta molts anys en les banquetes.  El director esportiu, Javier Portillo, ha reconegut que la situació que viu l'Hèrcules no és agradable, però espera que a partir del partit contra el Llagostera comence una nova lliga.