L'Alcoià continua endavant en la Copa

Per 4 a 1 ha guanyat el CE Laredo i estarà en el bombo de la següent ronda, esperant una eliminatòria contra un equip de la Primera Divisió.i.

L'Alcoià estarà en la següent eliminatòria de Copa

L'Alcoià s'ha classificat per a jugar la segona ronda de la Copa el Rei després de superar de manera contundent el CE Laredo per un clar 4 a 1. Demà estaran en el bombo del sorteig i esperen que siga un equip de Primera Divisió el seu pròxim rival.

El partit ha començat amb l'Alcoià molt ben plantat i buscant la porta contrària. El primer gol ha sigut matiner. El jugador cedit per l'Elx, Jonie Ñiguez, ha rematat una treta des del cantó. El partit es posava de cara. La velocitat i el treball en la pressió dels davanters creaven molts problemes a l'hora de traure el baló del Laredo.

En el minut 33, Mourad aprofitava un baló dins l'àrea per a batre Puras. 2 a 0 i el partit pareixia encarrilat, però, a un minut del descans, el Laredo ha retallat distàncies. El gol de Natxo Altadil, que s'ha avançat als centrals, i de cap ha batut Josejuan.

La segona part ha començat amb el Laredo convençut de poder remuntar, mentre que l'Alcoià ha tornat a marcar. No s'havia complit el minut 5 de la represa quan Juanan ampliava distàncies d'un tir creuat. En el minut 17 de la segona meitat, ha vingut la sentència quan Ángel ha transformat un penal. 4 a 1 i l'Alcoià a la següent ronda.