L'Athletic de Bilbao esvaeix el somni coper de l'Alcoià

L'equip basc ha capgirat el marcador en la segona part al camp del Collao.

L'Alcoià ha plantat cara a l'Athletic de Bilbao
28 de gener 2021 - 23:08

Punt final al somni de l'Alcoià en la Copa de Rei. Un comiat amb tots els honors i fregant, una vegada més, la gesta. La primera part ha acabat amb 1 a 0 gràcies al gol de Carbonell. Un resultat que ha fet reaccionar a Marcelino García. El tècnic ha encertat amb l'entrada de jugadors des de la banqueta per a capgirar el marcador. Villalibre ha fet l'empat a 1 i Williams ha sentenciat en el minut 77 fent l'1 a 2.

Amb les idees molt clares, tutejant els lleons i sabent perfectament fins a on i quan podien arriscar, així ha eixit a competir l'Alcoià contra l'Athletic de Bilbao. Els dos equips han plantejat un equip respectuós i els dos han tingut les seues oportunitats, però en el minut 38 tornaven a sonar totes les alarmes de la competició. Una falta al frontal de l'àrea, que Carbonell ha transformat per a fer l'1 a 0. L'Alcoià ho tornava a fer. El somni continuava en els primers 45 minuts.

I així ha sigut fins al minut 53. Villalibre, de cap, ha fet l'empat a 1. Marcelino García havia donat entrada a Muniain i a Raúl García i els canvis s'han notat. El domini del conjunt basc s'ha intensificat. L'Alcoià ha intentat resistir, però en el minut 77, Williams, que també acabava d'entrar al camp, ha fet l'1 a 2 amb el cap després de la treta d'una falta. Marcador que ja no ha variat fins al xiulit final.