L'Elx frena el Reial Madrid (1-1)

Els de Zidane arribaven al Martínez Valero amb una ratxa de sis victòries seguides.

El jugador de l'Elx Fidel llança el penal que ha empatat el partit
El jugador de l'Elx Fidel llança el penal que ha empatat el partit / Efe

L'Elx ha aconseguit un empat contra el Reial Madrid, l'actual campió de la Lliga, que arribava al Martínez Valero amb una ratxa de sis victòries seguides. I fins i tot s'ha pogut endur els tres punts amb una gran parada de Courtois en el descompte.

En la primera part el Reial Madrid ha sigut superior i en el minut 19 s'ha ficat per davant en el marcador. Marco Asensio ha llançat un coet que s'ha estavellat al travesser i el croat Luka Modric ha aprofitat el rebuig per a, tirant-se en planxa, fer el primer.

Abans, Marcelo ha tingut una altra ocasió claríssima, però el seu xut, amb la dreta, també ha acabat a la fusta. Després del gol dels de Zidane, l'Elx ha tractat de generar perill a la porteria que defensa, però sense molt d'èxit.

Ha sigut després del descans quan s'ha vist la reacció del conjunt il·licità. L'àrbitre ha assenyalat penal a favor de l'Elx en un forcejament entre Carvajal i Barragán en la treta d'un baló parat. Fidel l'ha convertit i ha ficat l'empat en el marcador.

Amb aquest gol el partit s'ha obert, els dos equips han buscat amb més verticalitat la porteria contrària i qualsevol dels dos s'ha pogut endur la victòria. En els últims minuts, l'Elx s'ha tancat arrere donant per bo el punt, però s'ha pogut emportar els tres si Courtois no haguera evitat el gol de falta de Gonzalo Verdú en el descompte.

L'Elx ha aconseguit puntuar davant d'un equip candidat a tots els títols, però continua en la part baixa de la taula. Amb aquest partit, ja són nou jornades que no guanya, i continua sense guanyar els blancs al Martínez Valero des de fa més de quaranta anys: l'última vegada va ser al març de 1978, quan el resultat fou 3-1.