L’Elx puntua en l’Insular (1-1)

Els de Pacheta aconsegueixen un empat merescut amb el gol del defensa Juan Cruz.

Tota pedra fa marge, i el punt aconseguit a l’Insular contra Las Palmas pot ser fonamental en la lluita final per a aconseguir jugar el play-off d’ascens a Primera. L’Elx arribava al partit amb la moral baixa després de perdre a casa contra el Deportivo de la Corunya, i quasi sense temps per a superar el dol, havia d’intentar pescar en un dels estadis més complexos de la categoria.

Els dos gols han arribat en la primera part superada la mitja hora. S’ha avançat Las Palmas per obra de Rubén Castro amb la cama esquerra, i pocs minuts després, era el polivalent i incansable defensa Juan Cruz el que empatava des de l’esquerra de l’atac franjaverd en una espècie de centrada-xut que entrava en la porta groga.

La segona part ha començat amb domini de l’equip local, que ha inquietat la porteria d’Edgar, tot i que sense grans oportunitats. Castro ha tornat a marcar per als locals, però l’han anul·lat per fora de joc. A poc a poc, els de Pacheta s’han espolsat el domini, i fins i tot han pogut guanyar si haguera entrat un remat de cap del brasiler Jonathas, que ha anat fora per poc quan faltaven cinc minuts per al final del partit. Els de Pacheta, a l’espera del que faça el Rayo Vallecano, continua sisé en llocs de promoció d’ascens. L’Elx rep el líder, el Cadis, dimarts a les 21:45 h al Martínez Valero.