• L’Hèrcules fa oficial l’ERTO que afectarà tots el empleats del club

  Esports Futbol | 25/03/2020 18:22
  À Punt Esports
  Jorge Sanchis

  La Segona Divisió B veu dia a dia com molts dels clubs que militen en la categoria s’acullen a l’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per força major. 

  El club alacantí avisava ahir mitjançant un correu electrònic jugadors, cos tècnic i treballadors i hui enviava un comunicat per fer-ho oficial. La mesura presa, com anuncia el comunicat, es du a terme “de manera obligada per la situació extraordinària d’emergència causada pel virus Covid-19”. “La crisi sanitària ha provocat la paralització de la competició i la impossibilitat de mantindre l’activitat del club”. 

  L’Hèrcules informa, també, que l’objectiu és assegurar la viabilitat econòmica de l’entitat i la “protecció social de jugadors, cos tècnic i treballadors”. I acaba el comunicat desitjant que tot torne a prompte a la normalitat “esperem les decisions de les autoritats per poder rependre l’activitat i normalitat”, aixó sí, “sempre prioritzant la salut pública i la de la gent que forma el club”.  

  Els jugadors blanc-i-blaus com Isma Falcón i De Lerma han preferit no fer declaracions. “Ja hi haurà temps per a parlar. Volem estar junts en aquesta lluita”.