La Champions s'esvaeix a Ipurua

Continua el València sense guanyar fora de casa i oferint una imatge molt pobra.

L'Eibar, sense fer res de l'altre món, ha sumat els tres punts gràcies a un gol en pròpia porta de Kondogbia al minut 17 / Efe.

El València ha tornat a desaprofitar una altra oportunitat d'acostar-se a la zona de Champions després de caure a Ipurua. Vint minuts de pressió li han sobrat a l'Eibar per a endur-se els tres punts contra un València incapaç de generar joc i de remuntar l'autogol de Kondogbia al minut 17.

La intimidació de l'Eibar ha tancat el València en la seua pròpia àrea des del primer minut. Amb Parejo anul·lat, els de Celades no podien traure el baló controlat des de darrere. El gol dels locals ha vingut ben prompte, al minut 17, després d'una treta des del cantó on Mangala no ha arribat a colpejar la pilota amb el cap i en caure ha tocat en el peu de Kondogbia. El rebot se n'ha anat dins de la porteria de Cillessen.

Amb l'avantatge en el marcador, el València s'ha estirat i al minut 20 Gayà l'ha tinguda amb un tir ras, però desviat. Al minut 30 el de Pedreguer també ha sigut protagonista en una caiguda dins de l'àrea que l'àrbitre no ha vist penal. El col·legiat tampoc ha vist res al minut 44 quan Guedes ha rebut un puntelló al cap quan intentava rematar.

La segona part ha començat amb l'entrada de Gameiro per Soler. Han canviat les peces, però no el guió del partit. Al minut 59 Cillessen s'ha lluït en un llançament de falta quan el baló entrava per l'escaire. El València continuava sense capacitat de reacció i Celades ha donat entrada a Florenzi i Txérixev per Wass i Guedes. Més prop ha estat el 2 a 0, amb bones intervencions de Cillessen, que l'empat a 1. Tampoc amb Maxi ja al camp. A més, amb el temps pràcticament complit, l'equip s'ha quedat amb un home menys, amb l'expulsió de Mangala. Partit molt fluix i un resultat que deixa el València molt lluny de la Lliga de Campions i l'Eibar més prop de continuar en Primera.