La Copa, el refugi del València (0-2)

L'encara actual campió de la competició ha superat amb solvència l'Alcorcón en els setzens de final.

Els jugadors del València celebren el segon gol, marcat per Vallejo
Els jugadors del València celebren el segon gol, marcat per Vallejo / Efe

El València s'ha classificat per la via ràpida per als huitens de final de la Copa del Rei. A la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a causa de la quantitat de neu que encara hi ha sobre la gespa de l'estadi de l'Alcorcón, actual campió de la competició, ha superat l'equip madrileny per 0-2.

Des del primer minut del partit el València ha sigut superior i ha controlat el baló amb una jove parella de migcampistes: Uros Racic i Koba Koindredi. El francés ha sigut l'autor del primer gol dels de Mestalla en aprofitar una passada en profunditat de Manu Vallejo.

Després pel pas pels vestidors, l'Alcorcón ha tractat d'empatar el partit sense èxit. Uns minuts després, el València s'ha fet novament amb el domini del joc i el serbi Racic ha pogut augmentar l'avantatge en dues ocasions, però els seus xuts han acabat als pals.

Qui sí que ha tingut més encert ha sigut el gadità Vallejo, que en una falta des de la frontal de l'àrea ha despistat el porter rival. L'equip de Javi Gracia estarà en el sorteig de la pròxima eliminatòria d'una Copa del Rei que li serveix de via d'escapament.