La Nucia certifica el pas a la final d’ascens a Segona B

Els de Miguel Ángel Martínez fan valdre l’1 a 2 del partit d’anada, tot i perdre a casa contra l’Arandina per 0 a 1.

La Nucia passa a la final per l’ascens a Segona B
La Nucia passa a la final per l’ascens a Segona B / Arandina CF

Els gols de Javi Salera i de Juanjo a El Montecillo d'Aranda de Duero en el partit d’anada han sigut crucials per a classificar el conjunt de la Nucia per a la final per l’ascens a Segona B. De fet, Miguel Ángel Martínez, el tècnic de l’equip de la Nucia ja va declarar abans del xoc d'anada que aconseguir l’1 a 2 fora de casa marcaria molt l'esdevenir de l'eliminatòria.

El partit ha sigut molt físic i s’ha fet notar la veterania dels jugadors locals en els últims instants del joc. L’Arandina ha eixit amb ganes, però a poc a poc els de roig han controlat el ritme del partit. L’ocasió més clara ha sigut per a Javi Salera, que en el minut 61 ha desaprofitat un mà a mà amb el porter rival.

L’Arandina no ha donat el partit per perdut, i en el minut 71 obtenien el premi. El capità visitant, Ruba, espentava el baló a la porteria després d’un rebuig d’Óscar Fornés. El gol ha fet renàixer les esperances dels jugadors del club castellà, que han començat a assetjar la meta de l'equip de la Nucia, sobretot en els últims minuts de l’encontre.

Al remat, este 0 a 1 deixa la Nucia a les portes de la Segona B, i només li queda disputar la final per a aconseguir l’ascens. En el partit de hui, el club ha contribuït a fer que l'estadi Camilo Cano presentara el millor aspecte possible i ha posat un preu simbòlic a les entrades.