La Nucia vol "un Primera" en la segona ronda de Copa

L'equip de César Ferrando ha guanyat el Calahorra (0-1) en la Copa del Rei i ara espera rebre 'un gran' al seu estadi.

La Nucia celebra la classificació en el vestidor
La Nucia celebra la classificació en el vestidor / Twitter: @cfnucia

En la seua segona participació en la Copa del Rei, La Nucia ha aconseguit superar la primera eliminatòria per primera vegada en la història després de véncer 0-1 al Calahorra. Ara, l'equip entrenat per César Ferrando espera que el sorteig els aparelle amb un rival de Primera Divisió en la següent ronda.

Ferrando confessava que en els trajectes llargs d'autobús posava pel·lícules antigues de Rocky per a motivar-los. L'equip viatjava a Calahorra a disfrutar de la seua segona experiència en la competició. L'any passat va quedar eliminat contra el Mèrida en els penals i enguany, fins i tot, s'havien endut una guitarra. L'encarregat de fer-la sonar a l'estadi de la Planilla, Pablo Morgado.

El partit ha començat amb domini dels de La Rioja amb tres arribades sense massa perill. En el 15, Neftalí, de cap, apropava per primera vegada la Nucia a la porta contrària. Els de César Ferrando havien pogut llevar-se del damunt el domini del Calahorra, que havia començat millor. Morgado es deixava veure per la porteria rival, però el porter endevinava les intencions.

El gol arribava a trenta minuts per al final, després d'un bon baló que li va donar Fofo a Morgado. Tocava defendre i la Nucia ho ha fet de meravella per a poder celebrar una victòria que els fica per primera vegada en la seua història en la segona eliminatòria de Copa.

En acabar el partit, César Ferrando ha manifestat que "s'ha patit perquè el Calahorra és un gran equip, però estic molt content". "És una alegria molt gran per al club i per a la Nucia", ha afegit.