La ‘roja’ guanya Suïssa sense brillantor (1-0)

Oyarzabal ha sigut l’autor de l’únic gol del partit, que manté la selecció espanyola al capdavant de la classificació.

El davanter del Villarreal, Gerard Moreno, ha eixit en la segona part
El davanter del Villarreal, Gerard Moreno, ha eixit en la segona part / Efe.

La selecció espanyola s’ha imposat per la mínima (1-0) a Suïssa en un partit gris de la Lliga de les Nacions, que s’ha disputat a l’estadi Alfredo di Stefano de Madrid.

Tres valencians han sigut titulars en l’onze de Luis Enrique: Pau Torres, del Villarreal; José Luis Gayà, del València, i Ferran Torres, del Manchester City. El de Foios ha tingut una oportunitat clara en la primera part que ha desbaratat el porter Sommer.

Abans, el suís ha sigut protagonista perquè un error seu, en l’eixida de pilota, finalment s’ha convertit en el primer gol de la selecció espanyola, que ha marcat el jugador de la Reial Societat, Mikel Oyarzabal. David de Gea ha intervingut en una ocasió abans del descans per a mantindre l’avantatge en el marcador en una primera part amb ocasions de gol comptades i poc de futbol.

En la segona part han entrat l’exjugador del València, Sergio Canales, i una de les sensacions d’aquesta convocatòria, Adama Traoré, del Wolverhampton anglés. També un altre jugador del Villarreal, Gerard Moreno, ha substituït l’autor de l’únic gol en un intent de millorar el joc de la roja, que no ha pogut exhibir el seu futbol.

En l’altre enfrontament del grup, Alemanya ha guanyat Ucraïna (1-2), per la qual cosa l'equip de Luis Enrique encapçala la classificació amb set punts i lluitarà per la primera plaça, que dona accés a la final de la Lliga de les Nacions. Dimarts, contra Ucraïna, una nova prova per a la selecció espanyola.