L’Atlètic de Madrid remunta el gol d’Alcácer

Els de Simeone guanyen 3-1 el Villarreal.

Paco Alcácer, en una jugada del partit
Paco Alcácer, en una jugada del partit / La Lliga

El Villarreal ha perdut 3-1 al Wanda Metropolitano, un estadi en què els de Javi Calleja encara no han pogut guanyar. El gol d’Alcácer en el minut 16 obria les esperances. Era un gran gol del torrentí en un llançament des de la frontal, amb la pilota ajustada al pal. Imparable per a Oblak. Tot seguit, Alcácer va poder aprofitar una ocasió per a marcar el segon en una errada matalafera, però no arribà a temps per a rematar.

El Villarreal ha vist com Ángel Correa ha empatat en el minut 40. Els de Simeone volien la victòria i han jugat molt bé durant la primera part. Però els de Javi Calleja també han sabut controlar el partit durant molts minuts. L’Atlètic pressionava, però no matava. L’empat de Correa ha deixat el duel igualat en el marcador i tot depenia de la disposició, ànim i força física dels equips en la segona part.

Koke avança els matalafers

Koke en el minut 64 ha deixat clar que l’Atlètic de Madrid viu un gran estat d’ànim. Guanyar en Champions al Liverpool, a qui es considera el millor equip d’Europa, li ha donat una moral increïble. I això que encara falta el partit de tornada i el Liverpool no es quedarà amb els braços plegats. Però no importa, l’afició matalafera necessitava d’estímuls i l’empat a Mestalla i la victòria en Champions li’ls han donat. I en futbol, importen molt aquestes coses.

El Villarreal ha arribat al Metropolitano amb molts jugadors recuperats. Calleja ha apostat per Pau Torres i també per Samu, però i ha faltat fe en la remuntada. Jugadors com Correa sí que la tenien. Ha fet un gran partit. El gol de Joao Félix, el 3-1, ja ha sentenciat el partit, tot i que el Villarreal donà alguns esglais als matalafers en l’atac. Insuficient.

L’Atlètic, tercer en lliga i el Villarreal, sèptim

L’Atlètic és ja tercer en lliga i el Villarreal és sèptim. L’assalt a la Champions que, fins i tot un prudent Javi Calleja havia anunciat com un objectiu possible, haurà d’esperar. Però amb l’equip groguet, tot i la derrota al Wanda, tot és possible.