L’Elx cau 2-0 a Almendralejo contra l’Extremadura

Els jugadors de Pacheta posen fi a una ratxa de 5 partits sense perdre.

L’entrenador Pacheta, amb gest pensatiu
L’entrenador Pacheta, amb gest pensatiu / Elx CF

Abans del partit el tècnic franjaverd, Pacheta, havia manifestat públicament que faria rotacions per a repartir esforços i previndre lesions. Al Francisco de la Hera, la parella atacant la van formar Pere Milla i Nino. Els extremenys van eixir decidits a avançar-se en el marcador i a punt van estar de fer-ho en el minut 7 quan Zarfino va estavellar el seu remat en el pal de la porteria d’Edgar Badía.

Els franjaverds van saber nadar i guardar la roba en la primera meitat i també van disfrutar de dos bones ocasions per mitjà de Pere Milla i Manu, que no van tindre la recompensa del gol. En la represa, una jugada va canviar el signe del partit. Manu Sánchez va veure la segona amonestació i l’Elx es va quedar amb 10 quan es jugava el minut 50.

L’Extremadura va saber aprofitar la superioritat numèrica i tot seguit es va avançar en el marcador per mitjà de Willy. L’Elx va buscar l’empat i Pere Milla va estar a punt d’aconseguir-ho. Pacheta va introduir canvis en l’atac amb l’entrada de Josán i Claudio Medina però el gol es resistia. Al minut 82, Cristian va establir el definitiu 2-0. Dissabte de vesprada l’Elx rebrà al Martínez Valero la visita del Rayo Vallecano.