L'Elx continua ferm al Martínez Valero

Victòria dels jugadors de Pacheta per 2-0 contra el Reial Saragossa amb gols de Verdú i Nino.

Nino ha marcat el segon gol del partit
Nino ha marcat el segon gol del partit / La Liga
29 d'octubre 2018 - 00:25

Segona victòria consecutiva de l'Elx al Martínez Valero en imposar-se al Reial Saragossa per 2 a 0. Mateix resultat que la passada jornada va aconseguir davant el Màlaga, el líder de la categoria. Amb aquestes dues victòries els de Pacheta respiren, s'allunyen de la zona baixa i miren ja als llocs que donen accés a la promoció a Primera.

Els il·licitans han dominat l'encontre des de l'inici. Ja en el minut 5, Sory Kaba ha fregat una rematada de cap davant de Cristian, el porter del Saragossa. Només 4 minuts després, al 9, Gonzalo Verdú marcava el primer gol del partit. Ho feia amb un gran xut que es colava per l'escaire.

El mateix Verdú ha sigut protagonista poc després en tallar una bona ocasió dels de Lucas Alcaraz, tècnic que s'estrenava a la banqueta en aquesta jornada. Amb el gol, els de Pacheta han perdut el control de l'encontre encara que els futbolistes rivals no han creat ocasions de perill en la primera part.

En la segona, el Saragossa ha continuat buscant l'empat i portant la iniciativa en el joc. Al 51, Oliver Buff es quedava a soles davant Francis però estava en fora de joc. El porter nigerià, que va debutar en la passada jornada contra el Màlaga, ha sigut protagonista de nou en parar un xut de Pombo des de fora de l'àrea. Tot i el domini dels d'Alcaraz, l'Elx arribava amb més perill a la porteria de Cristian.

Nino ha sigut clau

Pacheta menejava la banqueta i li anava a funcionar. Al minut 63 donava entrada a Nino per Gonzalo Villar. Quasi en la primera pilota que tocava el futbolista de 38 anys arribava el segon gol. Nino aprofitava una passada d'Iván Sánchez i el seu tir entrava pegat a la soca del pal esquerre. L'Elx aconseguia el 2 a 0 en el moment en el qual el seu rival més s'acostava a l'empat. Amb el gol de Nino, els aragonesos baixaven el ritme i els últims minuts del partit l'Elx encara ha tingut opcions per a augmentar la diferència amb accions de Sory Kaba. La més clara, al minut 83, després d'una assistència de Nino que no ha enviat entre els 3 pals tot i estar a soles davant Cristian. Amb el partit resolt, al minut 87, Francis ha fet la parada del partit i ha evitat el gol de Pombo.

La victòria fa ja oblidar els 8 gols que encaixà l'equip davant el Deportivo i el Còrdova fa dues setmanes. Canvi de dinàmica i l'Elx s'acosta ara a la zona de promoció a Primera.