• L’Elx debuta en pretemporada amb una còmoda victòria

  Esports Futbol | 20/07/2019 10:50
  Natxo Lara

  L'Elx, aquest divendres al camp de l’Athlètic Torrellano

  L’Elx ha arrancat els partits de pretemporada aquest divendres al camp de l’Athlètic Torrellano imposant-se per 0-3 sense dificultats. Típic partit d’estiu amb un equip local molt il·lusionat i que va mantindre la porta a zero fins el minut 43, quan Nino  ̶ com sempre ̶ obria el marcador en col·locar de manera impecable un dispar apegat al pal dret de Dudu. 

  Els il·licitans, als que els falta  ̶ evidentment ̶ rodatge, van eixir al terreny de joc espessos, però a poc a poc i amb el pas dels minuts, la maquinària de Pacheta va guanyar ritme i es va posar a to, amb dos jugadors destacats en atac: l’etern Nino, i també Iván Sánchez, per la banda dreta, que aportaren mobilitat i opcions de perill per al seu equip.

  Pacheta complia amb la seua tradició particular i treia de bon començament els seus jugadors titulars en el primer amistós de l’any. En la segona, eixien deu jugadors de refresc, i en el minut 75, el porter Satoca entrava per Badia, quasi inèdit.

  Entre els nous, els fitxatges: Manu Justo (que presumiblement serà cedit), Folch (ve de l’Oviedo) i els dos homes cridats a  ̶ de moment ̶ aportar un important toc de qualitat a la plantilla: el francés Nuke Mfulu i el fill pròdig, Fidel. Tots tingueren una bona actuació, especialment Fidel, molt bé de forma i molt incisiu per la banda esquerra per on va desbordar contínuament la defensa del Torrellano. Pel que fa Mfulu, es posicionà al mig del camp per a repartir joc amb un toc de baló rapidíssim i amb molta presència física. Folch, per la banda dreta i acompanyant el davanter Claudio Medina, feia el 0-2 a les acaballes del partit, mentre que Manu Justo de cap arredonia el marcador quan faltaven tres minuts per a la finalització del partit i amb un Torrellano esgotat. 

  El següent partit de pretemporada, aquest dissabte 20 de juliol, a les 19 hores contra la Unió Esportiva Il·licitana, a la ciutat esportiva Díaz Iborra d’Elx.