• L’Elx suma un valuós punt davant del Numància (1-1)

  Esports Futbol | 22/09/2019 23:52
  Raül Pina

  Ramón Folch celebra el gol / La Liga

  Tot i que l’Elx no ha pogut véncer a Los Pajaritos, les sensacions que transmet l’equip de Pacheta són molt positives. Durant molts moments del partit, han arribat amb facilitat a l’àrea rival. I en la zona de rereguarda la seguretat d’Edgar Badia i dels centrals, Gonzalo Verdú i el debutant Danilo, han impossibilitat que el Numància portara perill.

  A les primeres de canvi Castellanos ha rematat una treta des del cantó i Ramón Folch, sense voler, ha desviat la trajectòria al fons de la xarxa. Només s’havia jugat minut i mig. Poc després el VAR, això sí, ha anul·lat bé un gol a Pere Milla per fora de joc. No obstant això, la resposta dels franjaverds ha arribat també d'estratègia. Ramon Folch, després d'una assistència de Fidel, ha fet la igualada.

  En la segona part, l’Elx ha jugat vint minuts amb superioritat numèrica. Escassi ha sigut expulsat per una entrada molt forta a Josa, però amb superioritat numèrica, l'Elx no ha pogut fer el gol de la victòria, tot i que Claudio Medina i Iván Sánchez ha disposat d'opcions.

  Les rotacions de Pacheta, amb quatre novetats respecte al duel amb el Tenerife, han donat una bona resposta. Danilo ha debutat en l’eix defensiu amb ofici. Manolín Sánchez ha aportat múscul al mig del camp, mentre que Josan i Pere Milla han oferit verticalitat en atac.