L'Elx tanca l'any amb una victòria d'ofici

Yacine fa el gol de la jornada executant una subtil tisora a passada d'Iván Sánchez.

1000 aficionats han acompanyat l'Elx al Carlos Belmonte

L'equip de Pacheta acaba l'any 2019 amb un balanç més que positiu, amb 31 punts i a 19 de la permanència. Uns números que l'entrenador burgalés ha qualificat de meravellosos. També ha reconegut sentir-se molt orgullós dels seus jugadors pel sacrifici que han mostrat i la capacitat d'alçar-se en els pitjors moments, referint-se clarament a la desfeta de la setmana passada al seu estadi.

I és que Pacheta no ha pogut tindre més imprevistos. Amb Nino en la infermeria, el porter titular, Edgar Badia, estava indisposat minuts abans del partit. San Román no només ha suplit Badia amb garanties, sinó que ha sigut determinant en el moment més delicat de l'encontre. Quan més pressionava l'Albacete en l'últim terç de l'enfrontament, San Román ha fet dues intervencions felines que, sense dubte, han salvat els tres punts del seu equip. Però és que del rebuig d'un ha nascut el contracolp que, passant per les botes de Pere Milla i Iván Sánchez, s'ha materialitzat en una jugada de pissarra que ha acabat amb una centrada mil·limetrada de Sánchez, rematada de tisora i amb una subtilesa exquisida per Yacine al fons de la xarxa de Tomeu Nadal.

Solidesa

Aquesta vegada l'Elx sí que ha sabut tancar ben bé el partit sense donar opcions clares a l'Albacete i sobretot sense defalliments letals, com els que van provocar la remuntada de Las Palmas al Martínez Valero de fa set dies per 3 a 2, quan al descans eren els de Pacheta els que dominaven el marcador per 2 a 0.

Solidesa defensiva i molt de compromís en totes les línies per a aconseguir tres punts en un dels camps més difícils de la categoria. Josan, juntament amb Yacine i San Román, ha sigut els millors del partit, amb un inici de la primera part molt intens i amb dues clares oportunitats de gol per la banda dreta.

La mala notícia, la lesió d'Iván Sánchez, que es reuneix amb Nino a la infermeria. La bona notícia, que ara tenen 15 dies de descans per a recuperar-se.

A l'espera que es complete la resta de la jornada, l'Elx continua a un punt dels llocs de promoció d'ascens a Primera Divisió, que tanca Las Palmas.