Llevant - Atlètic de Madrid: a guanyar la tercera Supercopa

Les de María Pry poden tancar un període de dotze anys sense guanyar un títol.

Les jugadores del Llevant celebren el passe a la final de la Supercopa

El Llevant i l'Atlètic de Madrid s'enfronten en la final de la Supercopa d'Espanya en un partit que pot suposar, per al conjunt granota, deixar arrere una ratxa de 12 anys sense guanyar un títol nacional, i aconseguir la tercera Supercopa de la seua història després de les de l'any 1997 i 2000.

Les de María Pry van derrotar el Logronyo en la semifinal per 3 gols a 1 a l'estadi dels Jocs del Mediterrani d'Almeria en un partit en què es va demostrar la gran superioritat d'un conjunt que compta amb la màxima golejadora de la Lliga Iberdrola i que no va defraudar en la seua cita. No debades, la posició de les unes i les altres en la classificació, terceres contra catorzenes, es va fer evident en el joc.

No obstant això, la final no serà igual. L'Atlètic de Madrid arriba després de guanyar en els penals el FC Barcelona, en un partit molt igualat en què l'equip català havia forçat la pròrroga gràcies a un gol d'Alèxia Putellas en el minut 89.

Les madrilenyes ocupen la cinquena posició en la taula classificatòria i compta amb jugadores tan destacades en la seua plantilla com l'espanyola Amanda Sampedro o la davantera d'origen brasiler Ludmila da Silva.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:45 hores amb la narració de Gustavo Clemente i els comentaris de la que va ser la capitana del Llevant en la Supercopa de 1997 i de l'any 2000, Tere Saurí.