L'Oriola supera el Cornellà en la tanda de penals

El partit que jugava La Nucia a Mèrida s'ha suspés pel fort vent quan el resultat era de 0 a 1.

Final del partit entre el Cornellà i l'Oriola
Final del partit entre el Cornellà i l'Oriola / @Orihuela_CF.

La Nucia ha debutat en Copa del Rei contra el Mèrida, a l'estadi Romano, tot i que no ha pogut acabar el partit pel mal oratge. En el minut 35, el jugador de l'equip valencià, Adolfo Enríquez, marcava l'únic gol del partit, de penal. Dos minuts després, s'ha suspés el partit a conseqüència del fort vent que afectava la capital d'Extremadura i pel risc de caiguda d'una de les torretes de llum de l'estadi. Tot i que Extremadura estava aquest dijous en alerta per fortes pluges i vents, es va decidir iniciar l'enfrontament. Però l'àrbitre va suspendre finalment el partit en veure que una torreta de llum balancejava molt. El partit es podria reprendre el 8 de gener.

D'altra banda, l'Oriola continua avant en la competició del KO després de superar el Cornellà al Nou Municipal. Un partit igualat des del començament fins al final, que s'ha hagut de resoldre en la tanda de penals, tot i la superioritat numèrica dels valencians per l'expulsió del jugador local Abdoulaye Fall cap al final de la primera part. Els d'Oriola han marcat tots els llançaments de penal, i els catalans han fallat l'últim, que ha llançat Isaac Nana. El resultat final, 4 a 5.