• Pablo Longoria, l'home de Marcelino, deixa el club

  Esports Futbol | 21/09/2019 00:41
  Olegari Gonzalo
  Pablo Longoria (dreta) i Mateo Alemany.

  Pablo Longoria (dreta) i Mateo Alemany.

  L'eixida de Pablo Longoria del València CF depenia només d'un acord de rescissió contractual, com finalment ha passat. Ni el club volia que continuara ni el director tècnic tampoc tenia ganes de seguir en un club on ja no estava Marcelino García Toral. L'exentrenador del València, asturià com ell, era el seu lligam amb el club. Marcelino és qui havia demanat els seus serveis al febrer del 2018, quan Pablo Longoria va acceptar la crida del míster i va decidir deixar el seu treball en la Joventus per vindre a València. Tots dos tenen una concepció molt definida del que havia de ser l'equip i Longoria buscava jugadors que pogueren quadrar en la concepció futbolística de Marcelino.

  El contracte de Pablo Longoria acabava el 2021

  Longoria ha negociat durant aquests dies l'eixida amb el president del club, Anil Murthy, i només calia trobar un acord econòmic per a posar fi a un contracte que no acabava fins al 2021. La destitució fulminant de Marcelino dimecres passat, ordenada directament des de Singapur pel màxim accionista del club, Peter Lim, impedia en la pràctica que continuara el director tècnic. La pregunta ara és què passarà amb el tercer home en discòrdia, Mateu Alemany. El director general ha sigut el màxim suport de Marcelino i Longoria, i els seus enfrontaments amb el propietari del club ja es van fer patents en el mes d'agost. Aleshores van ser possibles l'acord i la continuïtat d'Alemany. A hores d'ara que continue sembla no difícil, sinó impossible. Però oficialment encara no s'ha anunciat res.

  Pablo Longoria està considerat en el món del futbol un gran especialista a captar jugadors amb possibilitat de futur i a ser un gran coneixedor dels nous talents que hi apareixen temporada rere temporada. Nascut en el 1986, va coincidir amb Marcelino en el Recreativo de Huelva i en el Racing de Santander.