Primera victòria a casa del submarí

El 2 a 0 contra el Valladolid, segon triomf consecutiu.

Cazorla mostra la satisfacció després del penal marcat
Cazorla mostra la satisfacció després del penal marcat / Efe (Domenech Castelló)

El Villarreal ha mostrat en el duel contra el Valladolid que coneix el seu camp pam a pam. Els de Sergio González tornaven a visitar La Ceràmica invictes, però els groguets han controlat el partit des del primer minut. Les nombroses oportunitats dins de l’àrea rival al llarg de la primera part eren només un auguri del que anava a passar.

Això sí, el primer gol no ha arribat fins a la segona part. Al contrari que en altres partits en casa, els atacs incessants per fi donaven resultat. Una falta sobre Ontiveros al minut 77 acabava en penal i Cazorla el transformava per a deixar clar que els fantasmes del passat estan superats.

Tot i això, el submarí en volia més, i a partir del 84, l’ariet groguet tornava a picar la porta val·lisoletana. Un míssil de Rubén Peña era el preàmbul del segon gol. Una assistència matemàtica de Chukwueze a Ontiveros que, de cap, sentenciava el 2 a 0 final.

Primera victòria a casa davant l’afició i segona consecutiva. Un triomf que van tardar set mesos a aconseguir la temporada passada i que ara els serveix, temporalment, la tercera plaça en la classificació.