Primera victòria del submarí

El Villarreal afona el Leganés amb 3 gols

El Villarreal celebra els gols de la primera victòria | EFE

El Villarreal arribava a Leganés amb molta gana i, per fi, s’ha assaciat. Des dels primers minuts han mostrat el control al camp davant el cuer i no han parat de crear perill dins de l’àrea rival. Tot i això, Arnaiz era el primer a posar a prova, tant la defensa grogueta, com la perícia d’Asenjo, que ha aconseguit interceptar el baló. Així, en un parell d’ocasions més, tot i que a partir del minut 25, el submarí ha començat a atacar i, finalment, ha rematat. Una assistència perfecta de Cazorla a Gerard Moreno que ha acabat en un gol de manual per l’escaire.

Pocs minuts més tard, Juan Soriano aconseguia parar el que podia haver sigut el segon per al Villarreal. Bacca, de cap, no travessà la porteria, tot i que la insistència, feia que un centre de Quintillà des de l’esquerra rebotara en Jonathan Silva i es convertira en el 0 a 2.

El tercer gol arribava en el temps afegit. Ekambi assitia Gerard Moreno que sentenciava el 0 a 3. Un gol que, a més del doblet, li serveix per a encapçalar, amb 5 gols, la classificació de ‘pichichi’ de la Lliga.

Aquest resultat situa el Villarreal en la sisena posició provisional, mentre que el Leganés, amb quatre derrotes consecutives, continua al fons de la zona roja amb zero punts.