Primera victòria del València a Mestalla, contra el Mallorca (2-0)

Parejo, de penal, ha fet els dos gols, en una vesprada de sol i calor

El València buscava la primera victòria de la temporada en la Lliga i l’ha sumada a Mestalla contra el Mallorca. L'hora del partit, les 5 de la vesprada, amb el sol i la calor com a protagonistes. Els jugadors han disposat de dues pauses per a hidratar-se. Rodrigo tornava a l’onze, a on també ha entrat Coquelin, en lloc de Kondogbia. Piccini i Soler no hi estaven per lesió. Els jugadors els han donat ànims via camiseta.

El València s’ha avançat de penal en la primera part

El Mallorca, entrenat pel valencià Vicent Moreno, ha sigut el primer equip a construir joc i posar a prova Cillessen. Primer, Budimir en una ocasió doble i després, Lago Junior han estavellat la pilota al travesser.

Els esglais han fet activar-se al València. A mesura que passaven els minuts, els de Marcelino han intentat despassar el forrellat de la defensa rogeta. Ferran Torres i Guedes han provat connectar amb Gameiro. Però ha sigut Parejo qui, a la mitja hora de partit, ha firmat la millor ocasió amb un xut potentíssim, des de lluny, que quasi s'escola.

I el madrileny es qui ha acabat avançant el València des dels onze metres en el minut 41. Raíllo ha tombat Coquelin i l’àrbitre ha xiulat la pena màxima. Parejo no ha desaprofitat l’ocasió (0-1).

També de penal ha marcat Parejo el 2 a 0

El descans i anar per davant en el marcador li ha vingut bé al València. Ferran Torres primer i després Rodrigo han protagonitzat dues de les millors ocasions ofensives del partit. Així i tot, el Mallorca no ha abaixat els braços i Baba ha temptat el gol. En el minut 56, cabotada de Coquelin i mans de Lago Junior. L’àrbitre ha determinat un nou penal que Parejo ha convertit en gol (0-2). Coquelin ha sigut determinant en les dues accions castigades amb la pena màxima.

Aquest coixinet en el resultat ha donat confiança al València i li l'ha restada al Mallorca. Rodrigo, amb el futur encara en l’aire, s'ha retirat en el minut 63, aplaudit per Mestalla, i ha entrat Maxi Gómez. Des de la banqueta ha eixit Txérixev per Ferran Torres, també ovacionat, igual com Kang-in Lee quan ha xafat la gespa.

El marcador ja no ha variat, a pesar que Gayà ha buscat el tercer. El València se’n va al paró lliguer amb 4 punts en el caseller. En la quarta jornada, el València viatja al Camp Nou a enfrontar-se al Barcelona.