• Qui és Uros Racic, el nou 6 del València CF

  Esports Futbol | 13/06/2018 18:50
  Carme Domingo Monforte
  El migcampista serbi ja és oficialment jugador del València per 4 temporades

  El migcampista serbi ja és oficialment jugador del València per 4 temporades.

  Uros Racic, 20 anys. 1,93 d’alçada i 81 quilograms de pes. Migcampista serbi. Fins ara jugava en l’Estrela Roja de Belgrad. És la fitxa tècnica del nou fitxatge del València Club de Futbol. El jugador ha superat la revisió mèdica sense cap problema i ja ha firmat contracte amb el club de Mestalla per quatre temporades. El València pagarà a l’Estrela Roja al voltant de 2 milions d’euros pel seu traspàs.

  Només arribar a la ciutat, i abans que el club fera oficial el fitxatge, Uros Racic ja va canviar el seu perfil d’Instagram i es va presentar com a jugador del València. Ara, amb el contracte firmat, la notícia es fa oficial. Ho ha anunciat el club a través del seu lloc web i les seues xarxes socials. I la foto de la firma del jugador i del president Anil Murthy ho certifica. 

  Un 6 jove i amb talent

  Uros Racic és una aposta de futur de Pablo Longoria, director esportiu del València. A pesar de la seua joventut, Racic arriba avalat per una llarga trajectòria en la dura lliga sèrbia. 

  Va debutar en l’Estrela Roja fa dues temporades. I des del principi es va convertir en un imprescindible en el mig camp d’este mític equip. La temporada passada va jugar 1.454 minuts. 34 partits en totes les competicions, inclosa l’Europa League, i va marcar 3 gols. A més, ha sigut internacional en totes les categories de Sèrbia i, actualment, defén la samarreta en la selecció sub-21.

  La seua alçada, 1,93 m, el converteix en un jugador molt físic. Un 6 amb talent al qual li agrada controlar el mig del camp i repartir joc. Migcampista defensiu, té també molta tècnica i pot jugar en posicions més avançades.

  En el València farà la pretemporada amb el primer equip i, segons es moga el mercat, es decidirà sobre el seu futur immediat. Racic té una forta competència en la seua posició: Kondogbia, Coquelin, Maksimovic... Però és jove i té temps per a forjar-se i guanyar-se un lloc en la plantilla de Marcelino García Toral.
  Uros Racic: una inversió de futur per al mig del camp del València Club de Futbol.