San Julián escriu en lletres d'or l'ascens de la Nucia a Segona B

Els de la Marina Baixa han remuntat un gol en contra del Linares i seran equip de bronze per primera vegada en la història.

San Julián escriu en lletres d\'or l\'ascens de la Nucia a Segona B

Havia anunciat que era el seu últim partit com a futbolista als seus 40 anys. San Julián, un clàssic de la Segona B deia que es retirava perquè els més joves agafaren el testimoni. I ara serà per a sempre part de la història de la Nucia i un vertader exemple per a tots. Un gol seu en l'últim sospir del temps afegit feia ascendir l'equip de la Marina Baixa a la divisió de bronze.

La Nucia ha sigut capaç de remuntar un gol en contra del Linares i de traure la força i el coratge necessaris per a alçar una eliminatòria que se'ls havia posat molt costera amunt.

El partit començava molt viu ,amb continues anades i tornades pel terreny de joc, i amb una primera opció claríssima per a Chendo, davanter del Linares. Molta prudència per part dels dos equips, que estaven més preocupats, en principi, de mantindre a zero la pròpia porteria, que d'assegurar un gol. La intensa calor a la ciutat esportiva Camilo Cano no ajudava a fer espectacle.

El Linares s'ha mostrat l'equip més incisiu, amb tres córners seguits que han obligat el porter de la Marina Baixa, Óscar Fornés, a dedicar-s’hi a fons.

Amb una certa sensació de perill per part andalusa, la primera part acabava sense gols i amb 45 minuts per davant per a arriscar en les porteries contràries.

Així, en la represa, Fran Moreno era el primer en posar a prova la porteria de Lopito. El seu baló enverinat anava fora per poc.

En el minut 10, David Torres, el jugador contractat únicament i exclusiva per a este partit en comptes de Mariano, amb una lesió greu, marcava un gol que l'àrbitre anul·lava immediatament per fora del joc. Deu segons després, Goku feia penal sobre Chendo. Del possible 1 a 0, al gol en contra materialitzat per Bolo per al Linares.

En eixe moment, el partit embogia i el Linares ha estat a punt de rematar el marcador en un mà a mà entre Chendo i el porter roig, Óscar, que ha resolt magistralment el guardameta de la Nucia, amb qui ha entropessat la pilota.

Totes les accions ofensives de la Nucia partien de les botes del veterà Fran Moreno, que buscava de manera teledirigida David Torres, el jugador que assumeix sempre la responsabilitat de cara a porteria. I tanta insistència tenia premi. El davanter de Petrer ha aprofitat un retruc del porter visitant per a conseguir l’empat quan faltaven vint minuts per al final.

Els últims minuts han sigut de vertader infart amb contínues arrancades de la Nucia, bolcada ja absolutament en l'atac. Fran Moreno rematava a les mans de Lopita. El Linares es defenia amb dents i ungles i mirava de reüll el rellotge, que corria al seu favor. L’àrbitre ha allargat el partit sis minuts, i quan en faltaven dos per al final, ocorria el miracle. El gol de San Julián, que provocava la bogeria sobre la gespa de l'estadi.