Santi Mina rescata el València d'un naufragi (1-2)

El València va patir de valent contra l'Ebre, el cuer de la Segona B, mentre que el Llevant va estar a punt de guanyar el Lugo en la segona meitat.

Santi Mina va ser el revulsiu del València.

El València va estar molt espés a l'estadi de La Romareda, tot i dur la iniciativa en el joc. A més a més, no va saber traure profit del fet que l'Ebre es va quedar amb 10 jugadors al minut 28 quan el migcampista Tiago va veure la segona targeta groga. L'únic jugador valencianista que va demostrar un cert perill va ser Santi Mina. En la represa, Marcelino va retirar Gameiro i va donar pas a Batshuayi. El davanter belga va demostrar que juga més per a ell que no per a l'equip.

Kangin Lee va estavellar un baló al pal al minut 56. Però poc després l'Ebre va fer l'1 a 0 a la treta d'una falta lateral i un remat d'Amelibia que va rematar lliure de marca des del segon pal. Santi Mina va eixir al rescat del València i va firmar taules, al minut 70, amb un tir encreuat. A l'Ebre li pesava el cansament perquè jugava amb inferioritat numèrica i al minut 79 va arribar el gol de la victòria. Wass va posar el baló al punt de penal i Santi Mina, de cap, va tancar un partit per a oblidar.

El Llevant va meréixer guanyar

El defensa Róber Pier va ser l'únic jugador que va repetir titularitat en l'onze de Paco López. El partit a Lugo va ser una bona ocasió per a veure en acció el porter Aitor Fernández i jugadors amb poc minuts com Luna, Samu, Dwamena o Borja Mayoral. En la primera meitat el Lugo va jugar millor que el Llevant i es va avançar en el marcador al minut 10 amb un llançament de Christian Herrera a boca de canó.

En la segona part, Borja Mayoral es va estrenar com a golejador granota fent un bon desmarcatge, acomodant-se el baló i fent un llançament encreuat. Era el minut 52. De nou va buscar amb insistència el gol amb un obús que es va estavellar a la creueta de la porteria gallega. El Lugo va disposar d'una bona oportunitat, però Aitor Fernández va fer una parada decisiva en una acció d'un contra un. Fins a la conclusió del partit Samu va posar a prova els reflexos de Varo i Jason va rematar al pal. Al remat, tant el València com el Llevant van aconseguir un resultat esperançador per a la tornada.