Tercera derrota consecutiva del Villareal

El submarí cau a La Ceràmica contra el Leganés, penúltim de la classificació, per 1 a 2.

El Villarreal torna a desfer-se a l’estadi de la Ceràmica contra un equip de la zona baixa / La Lliga

A la tercera, no va la bona, i es que són tres derrotes seguides les que suma el conjunt groguet. A la de l’Atlètic de Madrid i l’Athletic de Bilbao, s’ha d’afegir un altra, la del Leganés, que és de les que fan mal. I és que es tractava de la primera vegada que l’equip madrileny guanyava fora de casa.

El Villarreal mostrava la seua millor cara en la primera part i s’avançava en el marcador als cinc minuts de partit. Un centre de Cazorla acabava en un gol de cap de Gerard. L’alegria duraria fins a la represa. Als dos minuts, una errada en la defensa permetia que Óscar Rodríguez llançara un míssil contra el travesser que deixava Asenjo completament petrificat. Ja al minut 70, una entrada dins de l'àrea de Pau Torres a Assalé acabava en penal i en doblet per a Rodríguez.

Aquest resultat suposa la primera victòria fora de casa del Leganés i també la derrota més amarga de la temporada per als groguets. El submarí només havia caigut a La Ceràmica contra el Celta i l’Espanyol, i amb la lliçó del Leganés, el penúltim de la classe, confirma que els equips de la part baixa de la classificació acaben per guanyar-li la partida a casa.