Tres de tres: el Villarreal continua invicte i imbatut

El conjunt groguet s'ha imposat per la mínima al Granada i ja suma 47 punts.

Els jugadors del Villarreal celebren el 0-1 de Gerard Moreno
Els jugadors del Villarreal celebren el 0-1 de Gerard Moreno / Efe
19 de juny 2020 - 21:57

Nova victòria del Villarreal que ha tornat a la competició d'una manera excepcional amb un ple de victòries i mantenint la porteria a zero en els tres partits disputats. Fins a set canvis havia introduït Javi Calleja en l'onze titular que ha format al Nuevo los Cármenes respecte a l'equip que presentà contra el Mallorca.

Ben prompte havia avisat Soldado i ben prompte Asenjo li ha mostrat que no tenia intenció de rebre cap gol tampoc aquesta jornada. La següent ocasió ha sigut per al Villarreal al minut 11 quan Gerard Moreno ha aprofitat una passada llarga de Rubén Peña per a marcar el que finalment ha sigut el definitiu 0-1. Javi Ontiveros també ha tingut una clara ocasió que ha acabat estavellant-se al travesser de la porteria de Rui Silva.

Ja en la represa, el Granada ha buscat l'empat sense èxit, mentre que Paco Alcácer i Gerard Moreno disfrutaven de les ocasions més clares. El Villarreal pràcticament no ha patit durant 70 minuts, fins que el partit s'ha tornat una mica boig i el conjunt local ha buscat l'empat sense descans, però sense encert, gràcies al bon ull de Sergio Asenjo.

Encara que amb alguns minuts de patiment, el Villarreal ha sigut capaç de mantindre la porteria a zero per tercera vegada consecutiva, amb una nova victòria per la mínima. Efectivitat total per als de Calleja que continuen més vius que mai, en la lluita per Europa.

El capità Bruno Soriano havia entrat en la convocatòria després de tres anys de calvari, però finalment no ha pogut disfrutar de minuts.