Un mal inici condemna el Llevant en la Supercopa (0-3)

L'Atlètic de Madrid ha conquistat el seu primer títol a l'estadi Juegos Mediterráneos d'Almeria.

L'Atlètic de Madrid ha conquistat la seua primera Supercopa a l'estadi Juegos Mediterráneos d'Almeria / Twitter: @LUDfemenino.

L'Atlètic de Madrid és el nou campió de la Supercopa d'Espanya. En la final ha guanyat 0-3 el Llevant, que ha eixit adormit al partit, i quan s'ha despertat, després de mitja hora de joc, ja era massa tard.

L'equip madrileny ha eixit al camp amb més intensitat que les de Maria Pry, i en el minut 18 s'han avançat amb un gol de Deyna Castellanos, després d'una bona passada de Njoya Ajara, l'última incorporació de l'equip de José Luis Sánchez Vera.

Precisament, Ajara ha sigut l'autora dels altres dos gols de l'Atlètic de Madrid. En el 21 feia el 0-2, després d'una extraordinària jugada de Da Silva i, deu minuts més tard, sentenciava un partit amb el seu segon gol.

En la segona part el Llevant ha tractat de reaccionar, però el conjunt matalafer ha frenat les ofensives granota, i ha defés l'avantatge aconseguit en la primera part per a convertir-se en supercampiones.

L'Atlètic de Madrid, que havia arribat a la final després d’haver eliminat el vigent campió, el FC Barcelona, ha alçat la seua primera Supercopa. El Llevant, per la seua part, continua amb la ratxa de dotze anys sense guanyar un títol nacional, però poden fer gala de ser l'únic equip amb més d'un títol, que van aconseguir en les temporades 1997 i 2000.