Un Vila-real molt seriós no dona opció a la sorpresa (0-6)

Els groguets, amb molts suplents i joves del filial, s'han exhibit i avancen amb peu ferm en la Copa del Rei

Yéremi Pino celebra el gol mb Fer Niño i Jaume Costa
Yéremi Pino celebra el gol mb Fer Niño i Jaume Costa / Miguel Toña (Efe)

El Vila-real ha eixit a l'Estadi Sarriena de Leioa amb la lliçó apresa i no ha donat opció perquè el conjunt local, que milita en la Segona Divisió B, donara la sorpresa en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Tot i les rotacions que ha introduït Unai Emery, amb molts joves i suplents, els groguets ja guanyaven 0-1 en el minut 5 i n'han acabat fent mitja dotzena (0-6), fet que els permet avançar en la competició del KO.

L'equip ha començat el partit molt ben plantat al camp i fent una pressió alta al rival. Fruit d'això ha arribat el primer gol de partit: Dani Raba ha robat una pilota al mig del camp, que ha permés Yéremi Pino inaugurar el partit quan encara no s'havien complit cinc minuts de joc. El Vila-real encara ampliaria l'avantatge abans del descans amb un gol de Fer Niño, en transformar un penal comés sobre ell mateix, que deixava pràcticament sentenciat el duel.

Tot i el resultat, el Leioa ha donat una bona imatge i ha gaudit de bones ocasions per a fer almenys un gol, però el poc encert dels seus davanters i el bon treball de Rulli ho han evitat. En canvi, els groguets no han perdonat i han ampliat l'avantatge. Jaume Costa, Sofian Chakla, Alex Millán i Pedraza, pràcticament quan s'arribava al final, han deixat el marcador en un contundent 0-6.