• València-Celta: una nova prova de foc

  Esports Futbol | 19/02/2021 12:38
  À Punt Esports
  Guedes en una acció en l'últim partit contra el Reial Madrid

  Guedes en una acció en l'últim partit contra el Reial Madrid / Twitter: @ValenciaCF

  El València rep la visita del Celta en un dels partits que marcarà quines són les possibilitats reals de l'equip en la Lliga. Sense jugar competició europea i eliminat en Copa del Rei, al València només li queda la basa d'una lliga que ja està molt costera amunt per a poder maquillar una temporada per a l'oblit.

  Els últims resultats tampoc ajuden, i la imatge donada menys. Després de la derrota contra el Reial Madrid a Valdebebas el passat cap de setmana, els de Javi Gracia han passat una setmana dura.

  A més, aquesta setmana l'equip ha viscut una important reunió entre els capitans i els dirigents per a veure quin és el rumb del club i analitzar la situació actual. A pesar de la crisi institucional, esportiva i econòmica, l'endemà, el president de la Lliga, Javier Tebas, va trencar una llança en favor de Peter Lim, a qui va donar suport a pesar de totes les veus crítiques amb la seua gestió.

  A tot això se suma ara la visita del Celta, un equip que va nové, suma quatre partits sense perdre i comença a fer-se a la idea d'intentar aspirar a més que a una posició còmoda en el centre de la classificació. Afortunadament per als de Mestalla, el seu jugador estrela, la baixa del qual va coincidir amb el pitjor moment de la temporada del Celta, Iago Aspas, no estarà per acumulació de targetes.

  La retransmissió del partit es podrà seguir aquest diumenge en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 hores, amb la narració de Fermín Rodríguez i els comentaris dels exjugadors Robert Fernández, Jorge López i l'exàrbitre César Escribano.