Victòria balsàmica per a la Nucia

Els de la Marina s’han imposat al Lleida per 2-1 en el partit suspés pel temporal Gloria.

Victòria balsàmica per a la Nucia. Els de la Marina s’han imposat al Lleida per 2-1 en el partit suspés pel temporal Gloria de pluja i vent del 19 de gener.

Els de César Ferrando no guanyaven un partit des del 24 de novembre quan van véncer l’Hèrcules per 3-0. Quatre empats i tres derrotes havien fet minvar les aspiracions d’un dels equips revelació de la competició.

Precisament contra els equips grans de la categoria i al seu estadi els nuciers es fan forts i contra el Lleida tenien l’oportunitat de tornar a sumar els tres punts.

Titi en la primera part de cap i Pedraza en la represa a baló parat han sigut els golejadors locals. Però la por els ha tornat al cos quan un minut després de fer el 2-0, els catalans han retallat distàncies.

Amb aquesta victòria, els de la Marina Baixa se situen en onzena posició, un lloc còmode si tenim en compte que està huit punts per damunt dels llocs de descens i a onze dels llocs de promoció d’ascens.