Yéremi es doctora en la victòria del Villarreal a l’Europa League (1-3)

El jove de 18 anys, autor d'un gol, ha sigut clau en la remuntada del groguets contra el Karabakh.

Yéremi Pino celebra el gol de l'empat
Yéremi Pino celebra el gol de l'empat / Sedat Suna (Efe)

El Villarreal no ho ha tingut fàcil per a derrotar a Istanbul el Karabakh per el resultat d’un gol a tres, en un partit que s’ha decidit en l’últim quart d’hora i que dona als groguets el lideratge del grup I de l'Europa League.

Unai Emery ha presentat novetats en l’onze inicial: Rulli davall dels pals; Iborra, Trigueros i Jaume Costa, al mig del camp, i ha situat en l’atac Samu, Kubo i Bacca. En la primera meitat el Karabakh ha semblat un equip similar al Getafe o al Granada. Des del primer minut han jugat amb molta intensitat i han proposat un joc molt físic. Tot i això, el Villarreal ha intentat traure fruit de les jugades a baló parat. A la treta d’un córner Bacca ha estat a punt de fer el 0-1. Tot seguit, Peña ha estavellat un baló en la part superior del travesser.

El porter del Villarreal, Rulli, ha sigut un espectador de luxe en els primers 45 minuts, tot el contrari que Sharudin, que ha fet una excel·lent parada a un llançament de falta directa de Trigueros que anava dirigit a l’escaire. En la represa la tònica ha sigut la mateixa. El submarí ha provat fortuna per tots els costats però sempre s’ha trobat amb l’encert del porter local.

Unai Emery ha fet un triple canvi, donant entrada a Moi, Alcácer i Yeremi abans que Owusu haja fet l’un a zero. Ràpidament ha arribat la reacció amb un golàs antològic de Yeremi. El jove de 18 anys ha fet un retall cap a dins i ha posat el baló en l’escaire. Paco Alcácer no ha faltat a la cita amb el gol. El davanter torrentí ha marcat per partida doble com en el primer partit de l’Europa League. Al minut 84 ha marcat, de jugada, i en el 93, en transformar un llançament de penal que li han fet a Baena.