• La selecció espanyola d'handbol jugarà a Llíria

  Esports | 01/10/2020 12:41
  À Punt Esports
  Els combinat de Jordi Ribera, actuals campions d'Europa, disputaran el seu primer partit a casa al pavelló Pla de l'Arc el 7 de novembre contra la selecció eslovaca.

  Gedeón Guardiola, jugador de la selecció espanyola d'handbol.

  La selecció arribarà a Llíria després d'haver debutat en l'EHF EURO Cup 2022 davant d'Hongria a Veszprém . El conjunt de Jordi Ribera, que defén el títol, s'enfrontarà a Eslovàquia i Hongria, els amfitrions de la competició i a Croàcia, subcampiona continental.

  Espanya competirà per primera vegada a la capital del Camp del Túria, bolcada amb l'handbol en els últims temps amb l'acord amb la Federació Espanyola i la Fundació Trinidad Alfonso. El pavelló Pla de l'Arc serà també seu del preolímpic femení el pròxim mes de març.

  Francisco Blázquez, president de la Reial Federació d'Handbol, ha assenyalat que "és un partit històric perquè fa molt anys que la selecció no venia a la Comunitat Valenciana. A més, venen acabats de coronar campions d'Europa i serà el primer partit que disputaran a casa després de la parada per la pandèmia".