• Alfonso Moltó arrasa en l'individual de raspall

  Esports Pilota | 30/06/2019 17:23
  À Punt Esports

  Moltó amb el seu quart títol de l'individual de raspall

  El seu domini en la modalitat de raspall és quasi absolut. Alfonso Moltó gestiona les partides amb una superioritat quasi insultant, sense donar opcions als seus rivals. Però el campió de l'individual de raspall és, sobretot, un bon esportista, un bon company de trinquet. La imatge de la final d’Oliva és la del de Barxeta buscant un desconsolat Marrahí dins del vestidor per a animar-lo. 

  S'esperava una partida molt física, més complicada encara per les altes temperatures en aquest cap de setmana de calor excepcional, però no ha tingut la lluita esperada i ha quedat una mica deslluïda per l'abismal diferència del marcador. El 25 per 0 final deixa ben clara quina ha sigut la tònica d'un enfrontament en què a Julio Marrahí no li ha eixit res del que ha intentat per a poder compensar el joc del seu rival. Per segon any consecutiu no era capaç de poder fer front a Moltó en la final.

  El raspaller de Vilanova de Castelló només ha pogut fer 6 quinzes en tot el duel. La xifra mostra el control de la partida d'un Moltó que en tot el campionat només ha cedit 4 jocs. El nou rei del raspall suma quatre trofeus de l'individual en els últims 5 anys. Només Ian el va poder guanyar en la final del 2017, a la Llosa. Els 10 títols de Waldo encara es veuen de lluny, però amb el joc que ha exhibit en la final Moltó sembla l'únic capaç de superar-los.