• De la Vega i Bueno, reis del frontó

    Esports Pilota | 06/09/2020 18:07
    L. Grau Berlanga

    Eren els favorits i han complit amb les expectatives. De la Vega i Bueno s’han proclamat campions en la final del Trofeu Diputació de València després d’imposar-se a la parella formada per Genovés II i Alejandro.

    El pilotari d’Almussafes ha portat el pes de la partida, amb un 67% dels colps del seu equip, demostrant que és d’una altra galàxia i que, ara per ara, no té rival en el frontó. Bueno l’ha acompanyant, ha sigut resolutiu i ha demostrat que és un gregari de luxe. No obstant això, el resultat de la partida (41 per 29) no mostra l’equilibri que s'ha vist al trinquet, perquè els de roig han lluitat per cada quinze. “Els han jugat més, De la Vega té un gran domini de l’espai. Ara per ara, és el millor jugador de frontó, i més ací a sa casa. Encara que hem perdut estic content pel joc”, ha dit Genovés II en acabar la partida.

    És el tercer campionat consecutiu per a De la Vega i el primer per a Bueno. L’activitat de la pilota professional se centrarà ara en la Copa Diputació de València – Caixa Popular, que començarà dilluns.