• El trio de De la Vega guanya la final d'escala i corda

  Esports Pilota | València | 07/04/2019 17:06
  À Punt Esports
  El trio guanyador celebra la victòria

  El trio guanyador celebra la victòria

  Partit igualat, amb domini altern fins als últims minuts, on els d’Almussafes han comés menys errades que el trio benidormer. El 60 per 50 reflecteix la igualtat d’aquesta partida de pilota professional, que ha generat una gran expectació a la catedral de la pilota, a Pelai, amb un ple absolut.

  La televisió d’À Punt ha sigut testimoni de la final i l’ha retransmesa en directe.

  Totes les mirades estaven posades en el jove Lluís de La Vega, un valor a l’alça, que d’aquesta manera obté el primer triomf d’aquest prestigiós campionat en la seua primera participació, amb 14 colps guanyadors pel que fa a la seua actuació individual. Enfront, el Benidorm, amb el consolidat Pere Roc II, amb 13 colps guanyadors.

  El trio d’Almussafes, format per De la Vega, el veterà Félix i Nacho, han estat més consistents, especialment en els minuts finals. Amb el marcador en 50 per 55, els blaus han amarrat el joc i han minimitzat errades fins a la victòria final.

  No ha pogut fer res el trio de Pere Roc II, Santi i Monrabal II, molt ben acompanyats per la parròquia de la Marina Baixa a les graderies, amb un inici molt disputat d’aquesta 28a edició del torneig.

  En els prolegòmens de la final, el món de la pilota valenciana ha retut un sentit i emocionant homenatge al mític Sarasol II, que ha rebut els aplaudiments del públic enmig del trinquet.