• El trio d'Oliva ja és primer en la lliga de raspall

  Esports Pilota | 09/02/2020 22:58
  Olegari Gonzalo
  L'equip d'Oliva és el líder en raspall / Twitter @funpival

  L'equip d'Oliva és el líder en raspall / Twitter @funpival

  La jornada de la Lliga Bankia deixa un nou líder en la modalitat de raspall. El trio d'Oliva, format per Vercher, Sanchis i Javi López s'ha imposat al conjunt de Vilanova de Castelló per 25-30 en una partida molt disputada en què els blaus han acabat emportant-se la victòria. Els blaus s'han esforçat en una partida en què sabien que podien assaltar el lideratge i no ho han desaprofitat. Els rojos, amb Marrahí, Roberto i Gabi han perdut, però han demostrat que són un trio amb molt de potencial.

  Barxeta s'ha imposat per 30-5 al Genovés

  En l'altra partida de raspall, al trinquet d'Oliva, Barxeta s'ha imposat per un contundent 30-5 al Genovés. Els de Barxeta, de roig, han fet una gran partida i han demostrat que són capaços de sobreposar-se a les adversitats. I és que Moltó, Raúl i Ibiza aconsegueixen la victòria després de tres derrotes consecutives. A Oliva han sigut molt superiors al trio blau, format per Punxa, Tonet IV i Néstor.

  En escala i corda la notícia més destacada és que Dénia aconsegueix el primer triomf en Lliga després d'imposar-se per 60-35 a Murla al trinquet de Bellreguard. Bona notícia per al trio roig de Soro III, Félix i Héctor. Murla no ha pogut guanyar un equip que tenia ganes d'aconseguir la victòria. El trio blau, amb Genovés II, Santi i Bueno haurà de buscar millor fortuna en la pròxima jornada.

  Bon duel al trinquet de Pelai entre els trios de Pedreguer i Montserrat

  Al trinquet de Pelai també s'ha viscut un bon duel. Finalment el trio de Pedreguer ha vençut per 60-30 els de Montserrat. El conjunt de Francés, acompanyat per Nacho i Pere, ha fet cinc jocs consecutius, que pràcticament han decidit la partida, tot i que els blaus, el trio de Marc, Jesús i Álvaro Gimeno, han sabut reaccionar i durant alguns moments de la partida han vist possible la remuntada. Però els rojos han tornat a puntuar. Partida, en tot cas, del gust de l'afició, com ha de ser a Pelai, la catedral de la pilota.