• Fageca i Tomàs II pugen al cim de la pilota

  Esports Pilota | 19/04/2019 22:40
  J. C. Rodríguez

  Fageca i Tomàs II guanyen la Lliga 2 / Funpival

  Al trinquet de Vila-real, Fageca i Tomàs II han obtingut una victòria amb premi doble, ser campions de la Lliga 2 d'escala i corda i, juntament, aconseguir el bitllet per a jugar la pròxima edició de la Copa Diputació.

  No ho han tingut gens fàcil contra José Salvador i Natxo. La final ha sigut molt disputada, dauera en els primers jocs fins a igualar a 35 i anivellada fins a l'últim quinze. La victòria podia haver caigut al costat de qualsevol parella, però, amb iguals a 55, els rojos han fet un últim joc perfecte per a sumar el definitiu 60 a 55 i guanyar-se el dret de tornar a estar entre l'elit de l'escala i corda.

  Amb aquest títol, Fageca i Tomàs II tornen a una competició on ja saben el que és jugar una final. Fageca va ser subcampió de Copa en 2014 i Tomàs II ho va ser la passada temporada. Tornen al lloc on es mereixen, a estar entre les primeres espases de l'escala i corda després de superar lesions, alts i baixos i molts dubtes. L'abraçada entre els dos en aconseguir el definitiu quinze resumeix tot el treball i el sacrifici que han fet per a aconseguir aquesta meritòria victòria contra dos rivals que també han tornat a fer gala de la seua extraordinària qualitat. Tots quatre han fet vibrar el trinquet de Vila-real i l'afició ho ha sabut agrair amb una tancada i merescuda ovació.