• Ivan, campió individual sub-23 de raspall

  Esports Pilota | 25/07/2018 22:55
  J.C. Rodríguez
  Lliurament de trofeus a Castelló de Rugat. / À Punt Notícies

  Lliurament de trofeus a Castelló de Rugat. / À Punt Notícies

  Des de hui, i al llarg de tota la temporada, Ivan d'Ontinyent canviarà el blau que lluïa al trinquet de Castelló de Rugat per la faixa roja que l'acredita com a número u. S'ho ha guanyat després d'imposar-se en la final individual sub-23 de raspall a Roberto Feo de la Llosa de Ranes.

  Una victòria treballada, ajustada i per la mínima. El 25-20 final ben bé defineix la partida que s'ha vist al trinquet de Castelló de Rugat. Qualsevol dels dos ha tingut opcions, però Ivan, des del dau, ha posat el punt final a una partida carregada d'alternatives.

  Al principi tot apuntava a una final ràpida. De fet, Ivan s'ha avançat amb un 20-5. Però els nervis han fet acte de presència i Roberto Feo, ha tret quatre vegades i l'ha tocat en el viu, avisava de les seues intencions. El de la Llosa ha aprofitat els dubtes d'Ivan per a igualar a 20. 

  Amb iguals a 20, la pressió ha pesat per als dos. Ivan treia i, ara sí, el d'Ontinyent no ho ha deixat escapar. Aprofitant que feia el dau, ha tancat la partida i la final.

  També a Castelló de Rugat s'ha jugat la final del trofeu Bollo amb victòria de Pablo i Brisca davant Sergio i Canari per 25-15.