• La Federació de Pilota Valenciana premia À Punt per la promoció de la pilota

  Esports Pilota | 19/09/2019 01:05
  Xavi Alberola

  La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, ha rebut el premi / Federació de Pilota Valenciana.

  La Federació de Pilota Valenciana ha celebrat enguany el Dia de la Pilota al Saló de Cristall de l'Ajuntament de València. La Federació reconeix públicament tots els esportistes que han destacat en aquesta temporada. En la modalitat de raspall, Moltó ha sigut el millor jugador professional després d'aconseguir el quart títol de campió individual. Per la seua part, el mitger Seve ha sigut reconegut com el millor jove que es proclama campió de lliga amb Sergio i Ricardet.

  En la disciplina d'escala i corda per primera vegada s'ha premiat un mitger. Fèlix, que frega la quarantena, ha ratllat a un gran nivell i ha alçat el trofeu de campió de lliga, per tercera vegada. D'espectacular s'ha de qualificar la campanya de Lluís de la Vega, triat com a millor jugador jove. L'escaleter d'Almussafes ha guanyat la lliga amb Fèlix i Natxo i la Copa Diputació de Frontó amb Adrià de Museros.

  Victòria Díez, campiona d'Europa sub-19, ha sigut considerada la millor jugadora. Una menció especial ha obtingut el veterà jugador de frontó Montesa, del Puig, que encara està en actiu als 46 anys.

  En l'apartat de promoció de la pilota, els premiats han sigut À Punt Mèdia, l'Ajuntament de Massalfassar, el Club de Pilota Mutxamel i l'Escola de Pilota Amics de la Ribera.