• Naix la Copa 2 de pilota

  Esports Pilota | 26/09/2019 18:20
  À Punt Esports
  Pepa Benetó

  La Copa 2 naix per a quedar-se. Este innovador campionat presentat al trinquet de Pelai de València serà l'aparador per a veure en acció pilotaris de gran nivell i les joves promeses de la pilota valenciana. Dilluns que ve, a Borriana, s'alça el teló en la modalitat d'escala i corda.

  En la competició, hi participen un total de sis equips on hi ha parelles i trios. Salva Palau fa tàndem amb Carlos i José Salvador amb Álvaro Gimeno. Les altres quatre formacions competiran amb superioritat númerica. Pablo de Sella jugarà amb Bueno i Guillermo; Ferrer ho farà amb Hèctor i Conillet; Giner, Monrabal II i Pablo sumaran forces i l'últim trio el formen Carlos de Massalfassar, Salva i Hilari. Primer hauran de disputar una lligueta de 15 partits que conclourà el 3 de novembre a Bellreguard. Els quatre equips amb millor puntuació accediran a les semifinals. El trinquet Eusebio de Sueca acollirà la final el pròxim 15 de novembre. 

  En la Copa 2 de raspall el tir d'eixida serà dimarts a Oliva. En aquesta modalitat només competiran 5 equips repartits per parelles. Vicent jugarà amb Murcianet; Salelles II ho farà amb Marc; Rafa amb Raül; Ximo amb Ibiza i per últim Ivan amb Gabi. En la primera fase del torneig es disputaran un total de 10 partides. El sistema de competició serà idèntic al de l'escala i corda, aquells aspirants amb les puntuacions més altes arribaran a les semifinals. El títol es resoldrà al trinquet de la Llosa de Ranes el pròxim 16 de novembre.